Stabilization of anaerobic digestion of food waste for methane production - INRA - Institut national de la recherche agronomique Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Stabilization of anaerobic digestion of food waste for methane production

Résumé

Stabilization of anaerobic digestion of food waste for methane production. 1. International ABWET Conference: Waste-to-bioenergy: Applications in Urban areas
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01606107 , version 1 (02-10-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01606107 , version 1
  • PRODINRA : 407418

Citer

Gabriel Capson Tojo, Maxime Rouez, M. Crest, Jean-Philippe Steyer, Jean-Philippe Delgenès, et al.. Stabilization of anaerobic digestion of food waste for methane production. 1. International ABWET Conference: Waste-to-bioenergy: Applications in Urban areas, Université Paris Est Marne-la-Vallée (UPEM). FRA., Jan 2017, Champs-sur-Marne, France. 168 p. ⟨hal-01606107⟩
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