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Communication Dans Un Congrès Année : 2009

Which effect of increased dietary intake of fruits and vegetables on nine markers of lipid peroxidation in type 2 diabetes patients ?

J. Pincemail
  • Fonction : Auteur
N. Paquot
  • Fonction : Auteur
Isabelle Hininger
L. Iuliano
  • Fonction : Auteur
M. Cazaubiel
  • Fonction : Auteur
J.P. Chapelle
  • Fonction : Auteur
C. Charlier
  • Fonction : Auteur
J.O. Defraigne
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

halshs-00649836 , version 1 (08-12-2011)

Identifiants

  • HAL Id : halshs-00649836 , version 1

Citer

J. Pincemail, N. Paquot, A. Cillard, Isabelle Hininger, L. Iuliano, et al.. Which effect of increased dietary intake of fruits and vegetables on nine markers of lipid peroxidation in type 2 diabetes patients ?. 3rd International Symposium " Nutrition, Oxygen Biology and Medicine ", Apr 2009, Paris, France. ⟨halshs-00649836⟩
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