Sensory denervation with capsaicin decreases sensitization rate to milk proteins in guinea pigs - Université Toulouse III - Paul Sabatier - Toulouse INP Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 1997

Sensory denervation with capsaicin decreases sensitization rate to milk proteins in guinea pigs

C Leforestier
  • Fonction : Auteur
Jérôme Gay-Quéheillard
Jean Fioramonti
  • Fonction : Auteur
Rafael Garcia Villar
J Moré
  • Fonction : Auteur
Lionel Bueno
  • Fonction : Auteur

Résumé

Sensory denervation with capsaicin decreases sensitization rate to milk proteins in guinea pigs. Digestive Disease Week / 98th Annual AGA meeting
Fichier principal
Vignette du fichier
1997 Gastroenterology 112 A379_Leforestier_1.pdf (628.87 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01604287 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01604287 , version 1
  • PRODINRA : 398089

Citer

C Leforestier, Jérôme Gay-Quéheillard, Jean Fioramonti, Rafael Garcia Villar, J Moré, et al.. Sensory denervation with capsaicin decreases sensitization rate to milk proteins in guinea pigs. Digestive Disease Week / 98th Annual AGA meeting, May 1997, Washington DC, United States. 1997, Gastroenterology 112 (4) A379. ⟨hal-01604287⟩
74 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More