Red blood cell membrane omega-3 fatty acid levels and physical performance: Cross-sectional data from the MAPT study - Université Toulouse III - Paul Sabatier - Toulouse INP Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Clinical Nutrition Année : 2017

Red blood cell membrane omega-3 fatty acid levels and physical performance: Cross-sectional data from the MAPT study

B Fougère
P de Souto Barreto
  • Fonction : Auteur
S Goisser
  • Fonction : Auteur
G Soriano
  • Fonction : Auteur
S Guyonnet
  • Fonction : Auteur
S Andrieu
  • Fonction : Auteur
B Vellas
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01906288 , version 1 (26-10-2018)

Identifiants

Citer

B Fougère, P de Souto Barreto, S Goisser, G Soriano, S Guyonnet, et al.. Red blood cell membrane omega-3 fatty acid levels and physical performance: Cross-sectional data from the MAPT study. Clinical Nutrition, 2017, ⟨10.1016/j.clnu.2017.04.005⟩. ⟨hal-01906288⟩
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