Bioaccessibility of polychlorinated biphenyls in meat: Influence of fat content, cooking level and consumer age - Université Toulouse III - Paul Sabatier - Toulouse INP Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2017

Bioaccessibility of polychlorinated biphenyls in meat: Influence of fat content, cooking level and consumer age

Christelle Planche
Jérémy Ratel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205573
Frederic Mercier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203689
Cheng Zhang
Magaly Angénieux
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206556
Laurent Debrauwer
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02735632 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02735632 , version 1
  • PRODINRA : 472703

Citer

Christelle Planche, Jérémy Ratel, Frederic Mercier, Cheng Zhang, Magaly Angénieux, et al.. Bioaccessibility of polychlorinated biphenyls in meat: Influence of fat content, cooking level and consumer age. 5. International Conference on Food Digestion, Apr 2017, Rennes, France. 2017. ⟨hal-02735632⟩
12 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More