An assessment of the effects of chemical mixtures found in meat on human PXR activation: application of the concentration addition model - Université Toulouse III - Paul Sabatier - Toulouse INP Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2016

An assessment of the effects of chemical mixtures found in meat on human PXR activation: application of the concentration addition model

Georges de Sousa
  • Fonction : Auteur
Ludovic Peyre
  • Fonction : Auteur
Nathalie Zucchini-Pascal
  • Fonction : Auteur
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Roger Rahmani
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02739552 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02739552 , version 1
  • PRODINRA : 472801

Citer

Georges de Sousa, Ludovic Peyre, Nathalie Zucchini-Pascal, Erwan Engel, Roger Rahmani. An assessment of the effects of chemical mixtures found in meat on human PXR activation: application of the concentration addition model. PNRPE International Workshop. Endocrine disruptors effects on wildlife and human health, 2016, Paris, France. 2016. ⟨hal-02739552⟩
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