Reducing Heterocyclic Amines (HA) formation in beef meat and improving our knowledge on consumer exposure - Université Toulouse III - Paul Sabatier - Toulouse INP Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Reducing Heterocyclic Amines (HA) formation in beef meat and improving our knowledge on consumer exposure

Sylvie S. Chevolleau
Stéphane S. Portanguen
Laurent Debrauwer
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2012_Kondjoyan_Conférence finale Prosafe Beef_2012_1.pdf (13.99 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
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Dates et versions

hal-02809718 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02809718 , version 1
  • PRODINRA : 366239

Citer

Alain Kondjoyan, Sylvie S. Chevolleau, Stéphane S. Portanguen, Laurent Debrauwer. Reducing Heterocyclic Amines (HA) formation in beef meat and improving our knowledge on consumer exposure. Final International Conference of the ProSafeBeef Project, Feb 2012, Dublin, United Kingdom. ⟨hal-02809718⟩
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