Influence of digestion on consumer exposure to polychlorobiphenyls in meat - Université Toulouse III - Paul Sabatier - Toulouse INP Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Influence of digestion on consumer exposure to polychlorobiphenyls in meat

Jérémy Ratel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205573
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Christelle Planche
Frederic Mercier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203689
Cheng Zhang
Isabelle Albert
Laurent Debrauwer
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02738470 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02738470 , version 1
  • PRODINRA : 488003

Citer

Jérémy Ratel, Erwan Engel, Christelle Planche, Frederic Mercier, Cheng Zhang, et al.. Influence of digestion on consumer exposure to polychlorobiphenyls in meat. Symposium on Theory of Modeling and Simulation (DEVS/TMS 2011), Nov 2019, prague, Czech Republic. ⟨hal-02738470⟩
103 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More