Suppression of colon carcinogenesis promotion by cured meat in rats with curcumin is associated with stimulation of detoxification of lipid peroxidation products.
Nadia Bastide
,
Nathalie Naud
(1)
,
Laurence Huc
(2)
,
Françoise Guéraud
(1)
,
Sylviane Taché
,
Gilles Nassy
(3)
,
Sabine Dalleau
(4)
,
Denis E. Corpet
(4)
,
Fabrice H.F. Pierre
(1)
Nadia Bastide
- Fonction : Auteur
Nathalie Naud
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1207616
Laurence Huc
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1225345
- IdHAL : lhuc
- ORCID : 0000-0002-0336-7559
Françoise Guéraud
- Fonction : Auteur
- PersonId : 736210
- IdHAL : francoise-gueraud
- ORCID : 0000-0001-5455-1244
- IdRef : 088015912
Sylviane Taché
- Fonction : Auteur
Fabrice H.F. Pierre
- Fonction : Auteur
- PersonId : 746525
- IdHAL : fpierreinrae
- ORCID : 0000-0001-6106-8146
- IdRef : 029584574